Vegye kézbe az irányítást!
Keressen önéletrajzi adatbázisunkban, hogy még ma megtalálja a tökéletes jelölteket!

Hirdetése pontosabban jut el a megfelelő álláskeresőkhöz
Keresőtechnológiánkkal azok az álláskeresők találnak hirdetésére, akik pontosan megfelelnek az elvárásoknak.
Innovatív megoldások
Célzott médiamegoldásaink segítségével pontosan azt a célközönséget érheti el, akire szüksége van.

A Monster
A világ 56 országában vagyunk jelen helyi, anyanyelvű weboldallal, - így, nemcsak helyi szinten, hanem globálisan is a legjobb pályázókra találhat segítségünkkel.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Monster - We inspire careers

KIK VAGYUNK?

A Monster Worldwide, Inc. (NYSE:MWW) globális online toborzási megoldásokat nyújtó
karrier-hálózat, mely az álláskereső tehetségeket és a nagyszerű jelölteket kereső munkáltatókat támogatja.

Jeff Taylor, a Monster alapítója 1993-ban elsőként álmodta meg az internetes álláskeresést, hogy a munkavállalók és a munkaadók egy platformon találkozzanak. A Monster azóta is szenvedélyesen és elkötelezetten törekszik az internetes toborzási megoldások innovatív fejlesztésére, így a kezdeti állásoldal mára egyedülálló globális szolgáltatóvá vált, mely felöleli az álláskeresés, toborzás, karrier- és tehetség-menedzsment szolgáltatások teljes körét.

A Monster sikerének és jövőjének szíve-lelke az innováció. Célunk, hogy megváltoztatassuk azt, ahogyan az emberek a munkáról gondolkoznak, ezáltal támogassuk őket, hogy az új technológia, eszközök és gyakorlatok révén jobbá tegyék munkájukat és életüket.

MIÉRT MONSTER?

A Monster egy olyan innovatív megközelítést alakított ki, mely a technológiai újításokat és piaci szakértelmet erőteljes, mégis könnyen kezelhető megoldásokká formálja. Miért? Hogy Ön ne csak a legértékesebb jelöltet találhassa meg, hanem ennél többet is nyerhessen. A folyamatok hatékonyságának fejlesztésével időt és pénzt takaríthat meg, és segítjük abban, hogy minél jobb döntéseket hozhasson és növelhesse befektetésének megtérülését.

A Monster megadja a lehetőséget, hogy új toborozzon, ahogy senki más.

A MONSTER MAGYARORSZÁGON

A Monster 2009-ben érkezett Magyarországra, ahol a hazai piacon már 1999 óta sikeresen működő, jelentős toborzási szakértelemmel rendelkező Jobpilot csapatával együttműködve indította el a Monster.hu online karrieroldalt.

2014-ben a Monster.hu az Alma Career nemzetközi hálózatának tagja lett, kibővítette szolgáltatásait a Workania.hu online állásoldallal, mellyel megduplázta a hazai álláspiaci lefedettségét.

A Monster.hu közvetlen elérést biztosít partnerei számára a Monster Worldwide globális karrierhálózatához, valamint az Alma Career regionális megjelenési lehetőségeihez.

A MONSTER KÜLDETÉSE

Karriereket inspirálunk.

A MONSTER ÉRTÉKEK

 • Egyetlen Monster, oszthatatlanul

  Globális szervezet vagyunk, sokszínű közösséggel és ügyfélkörrel. Sikerünk mégis az egységünkben rejlik, hogy egyként cselekszünk. Magasan motivált, önálló és kezdeményező szakemberek csapataként, akiket egyé kovácsol a közös vízió és közös tevékenység.
 • Ügyfeleink mindenek felett

  Ügyfeleink és látogatóink szervezetünk lételemei. Nélkülük mi sem létezünk. Mindig odafigyelünk elégedettségükre és lojalitásukra. Elkötelezetten gondoskodunk róluk, mert ők jelentik szakmai sikerünk zálogát.
 • Innoválunk, fáradhatatlanul

  Technológiai-alapú vállalatként folyamatosan innoválunk, hogy fejlődjünk és megőrizzük piaci előnyünket. Ezért megkérdőjelezzük a fennálló rendszereket, nagyban gondolkozunk és ügyfeleink, felhasználóink igényeit figyelembe véve fejlesztjük folyamatainkat. És fáradhatatlanul tesszük ezt azért, hogy az innovatív gondolatokat életre keltsük.
 • Jól cselekedve jót cselekedni

  Kiemelkedően fontos számunkra, hogy tevékenységünkkel folyamatosan hozzájáruljunk az emberek és közösségek életének fejlesztéséhez. Tiszteljük az embereket. Támogatjuk a sokszínűséget. Folyamatosan fejlesztjük munkatársainkat, hogy elősegítsük sikerüket. Támogatjuk a közösségeket. Mindannyian a társadalom és környezet iránt elkötelezett polgárok vagyunk.
 • Helyes dolgokat teszünk

  Minden egyes döntésünk és cselekedetünk egyben lehetőség is arra, hogy kifejezzük kollektív integritásunkat. Ennek szellemében mindent az elfogadott értékeink mentén ítélünk meg. Nem toleráljuk az etikátlan viselkedést és hozzáállást. Támogatjuk egymást abban, hogy úgy cselekedjünk, ahogyan helyes.

Álláskeresőink

Álláskeresői felületünk most még jobban testre szabott és releváns, az álláskeresők minden eddiginél könnyebben megtalálják az őket érdeklő álláshirdetéseket és céginformációkat. Ez több minőségi pályázatot jelent Önnek.

Bővebben

©2012 Monster - Minden jog fenntartva - U.S. Patent No. 5,832,497 - NYSE: MWW - V: 2018.21.0.49-310